Kisah anak dan sahabat baiknya Avalon...

Salam buat semua....

Subuh tadi Nur Hazirah (anak no 2) bangun menagis teresak2. Terkejut kami, bila tanya kenapa rupa2nya dia rindu kat Avalon kawan baik dia masa di NZ. Kami pulak takde contact no dia. Maka cik abg pun cuba menggeledah kat FB. Alhamdulilah jumpa... tapi yang mengejutkan kami ialah kami jumpa page ni. Rupa2nya dia buat khidmat komuniti... mengutip sampah disekitar Browns Bay. Terus rasa kagum dan malu yang amat sangat kerana kesedarannya begitu tinggi berbanding kami....

p/s - hujung minggu ni plan nak ke Pantai Sepat, bawak plastik hitam dan kutip sampah. Kita mampu merubah....


Jemput jengah apa yang Avalon buat di page dia.... Avalon, we are so proud of you!!!!

http://www.facebook.com/AvalonTakingOutTheTrash

6 comments:

Irfa said...

sedih pulak baca..mesti sgt rindu tu pasal smpi menangis..nampak gaya kena beli tiket kesana la jawabnya ;)

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

bagusnya avalon. memula tgk tajul ingat avalon tu makanan. ihihihi

Kakcik said...

Ya, kita mampu mengubahnya jika kita mahu. :)

Jemarisuri said...

pasti dh lama menyimpan rindu tu kan sis..hingga terbawa dlm mimpi..
pasti ada gambar ni skrgnya dpt mengubat rindu ank sis tu...

rostina76 said...

salam....kesian, teringat kawan lama sampai termimpi2. btw bagusnye avalon ni.

Oyis said...

sedih baca psl kakak Azi nangis ingatkan kawan baik dia. Aisyah pon ada, at odd times, like dah nak tido atas katil tu, tiba2 terpacul ckp, 'I miss Jamie' (kwn dia). hiba skjp mummy dia huhu...