Anak Kuda Bulu Kasap..

Pelik sungguh tajuk entri kali ni kan..hehe..haaa, jangan kerutkan dahi tu, meh sini nak bagitau... maksud peribahasa kat atas tu ialah anak muda (anak aku ler tu) yang riang gembira, mana tak gembiranya hajat dihati dah tertunai. Alhamdulillah, bak kata pepatah 'pucuk dicita ulam mendatang', dapat juga Akak Azi naik pentas semalam, dan yang paling bestnya kedua2 anakku (Mizah n Azi) dapat naik pentas buat performance. Ramai sangat parents yg datang bg support.. pastu Kakak Mizah pulak one of the lucky ones sebab terpilih sbg salah seorang 'pengacara' assembly kali ni ....syukran.....:-). Layannnn.......

Dengan bangganya, kamilah ibubapa yang terawal sampai..over terlajak..heheSebahagian daripada pelajar2 di Pinehill School

Cikgu Akak Azi dari pandangan belakang :-)...cuba cari mana Akak Azi

Aik....apa pasal yang sebelah kiri tu pulak yg senyum ek..

Inilah muka2 pengacara pada hari tu....anak akulah paling sopan pakaiannya (sebab still takleh tahan sejuk lagi..)
Encem tak Cikgu Besaunya...memang besar pun....:-)

4 comments:

Asmida said...

Tahniah buat kakak azi dan kak Mizah coz dapat buat persembahan.... Tahniah...Tahniah..Tahniah....

Nida said...

tima acih...tima acih...tima acih... (anis bg pihak kakak2nya)

fAiRuLLaH's de GrEaT! said...

wahhh... seronoklahh.

Nida said...

kat sini ibubapa senang bagi sambutan bila sekolah ada buat apa2...tu yg seronoknya