Kami Kini


Salam buat semua,

Wah... mimpi apakah ini? Setelah berbulan-bulan blog ini terabai akhirnya aku terpanggil untuk mencoret sesuatu juga akhirnya di sini. Kesibukan lantaran Kakak Mizah nak UPSR pada tahun ini, juga tatkala diri berbadan dua, nak mengadap komputer pun pening dan yang terakhir apabila dalam pantang baru-baru ini menyebabkan keterbatasan diri untuk menjengah blog sendiri.

Si kecil kami yang lahir pada 22 Jun lalu telah kami namakan dengan nama Nur Harizah (Cahaya, Kubu/benteng). Hari ini masuk hari ketiga aku mula bertugas setelah 90 hari bercuti. Tekak sakit tak usah nak cerita ler, maklumlah dah lama tak jadi tarzan di kelas..hehe.

Esok (25 September 2013), buat pertama kalinya aku akan meninggalkan Izzah (nama panggilan buat Harizah) untuk berbengkel selama tiga hari di Temerloh, Pahang.. uwaaaaa. Pastinya aku akan rindu buntatku itu. Tapi nasib baik juga Kakak Mizah, Akak Azi dan Akak Anis dah besar, bolehlah diharap juga melayan karenah si kecil kami itu.

Lastly jom layan wajah Izzah, ahli keluarga baru kami... tadaaaaaa
p/s: maaf ye rakan-rakan kerana lama tak jengah dan bersua sapa dengan kalian di alam maya.. salam rindu buat semua.Salam Bersambut, Ukhuwah Bertaut

4 comments:

klcitizen cikgunormah said...

comelnya ...

Kakcik said...

Waaa... dah ada 4 dara. :)

miesha said...

comeiii nyer baby. Tahniah dapat baby.

miesha said...

comeiii nyer baby. Tahniah dapat baby.