Entri Mengada...

Aci tak kalau aku buat entri macam ni? Sila jangan muntah hijau ye...


Hajat ku persembahkan buat kekasih hati
Hadiah hari jadi yang ku "wish" selama ini
Siang dan malam termimpi-mimpi
 Apple MacBook itulah keinginanku ini..:)


Jadi untuk menambahkan perisa bagi sedap sikit.. aku pun buatlah seperti di bawah...





(puhhh....puhhhhh... harap-harap menjadi...)


Salam Bersambut, Ukhuwah Bertaut

16 comments:

Diana @ bilakukatacinta said...

salam kenal sis.....tak dpt apple Mc book..dpt makan apple pon jadi lah..hehe

syieda_joy said...

hahaha..memang kalau kekasih hati akak tengok, msti die belikan..hihihi..

smpai masak pun hangus..hihihi..^_^

syieda n muncit alhamdulillah cht ^_^

en_me said...

dulu me penah beli n pakai apple powerbook, pd me powerbook tu mcm 'pompuan cantek yg x pandai memasak' oopss sori erk sbb byk software yg leh dipakai mcm PC.. itu experience me jakk.. ahaks

kakcik said...

InsyaAllah... tak lama lagi dapatlah tu. :)

Nisa' Azman said...

hehe..kemaruk eh Kak Nida nk dptkn Apple Macbook.. Moge hajat akak tercapai ye.. ^_^

Zue AnnaLeeya said...

hahahaha..... mesti kekanda nida cair tgk dinda dia bodek gitu.... hehehe....
Insyaallah, dpt tuh nanti....

Asmida said...

hahahahaha... entry yang best lagi lawak!.... tak lama lagi dapat gak tue.... he heeee

sonata anak kancil said...

insyaAllah boleh dapat tu...bawak banyak2 berdoa

cemomoi said...

lulus!!! strategi pujuk baekkkk punyaaa

Zaitun said...

InsyaAllah...Kak Zai pun selalu buat macam tu kalau nak sesuatu,kak Zai panggil bodek gedik.Yang pastinya berjaya huhu...

Oyis said...

kelasss hint kak nida hihihi

Chibi Maruko said...

kalau tak cuba, camana nak tau berjaya atau tidak, betul tak :) dr pengalaman me minta imac kat laki, me kata ''love, PC rosak lagi, camana kalau kita beli imac'', so besoknya me dapat imac 27 inci.. so happy its even my birthday hehehehe

fieda said...

insyaallah dapat tu....
nida..fieda nk ucapkan salam ramadhan buat nida sekeluarga...seronok tak pose kt sane..sana ada bazar ramadhan tak...soalan buat nida bengang je ni...hihi..

Dewataraya Anumerta said...

wah.....gempak adiah tuh...ahahaha...jap lg insyaALLAH dpt la tuh...hehehe

ieda said...

hahaha...en kanda wajib baca ni....good luck for your mission.

nikzairfan said...

assalam kakak...lawak sungguh...romantik komidi nama nya ni...daha lam atak bukak blog akak..sekali bukak puas hati....selamat berjaya memujuk kanda kak nida...hahaha