♥♥Autumn In My Heart♥♥

Summer mula berlabuh, kini autumn mula menjengah.. kedinginan mula mencengkam.....
Duan-daun mula kekuningan dan gugur...







Salam Bersambut, Ukhuwah Bertaut

10 comments:

kakcik said...

Cantik header blog Nida ni.. pandai Nida mmebuatnya. :)

alimaz kembara terasing said...

musim sejuk best ker.... kalau saya tak tahannnnnnnnn....

Ummi Humaira said...

assalamualaikum Nida...

bestnya kalau kak chaq dpt lalui situasi tu ... tunggu kak chaq kat airport petang nie ek.. he he he

Zaitun said...

Seronoknya dapat tinggal dinegara yang ada 4 musim,silih berganti.

nikzairfan said...

seronoknye dengar kak nida bercerita tentang negara 4 musim ni....tah bila kite leh sampai ta tau la....

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nice pic...
nice video...
yg xtahan...
lagu...
azroyyyy...
hahaha...

Ena said...

behnyerrr kak.. :D

cemomoi said...

teringin nak gi tapi tak tahan sejuk walopon dah bukan musim sejuk

Kak Rosaliza said...

Assalam nida..cantik header kat atas tu...emmm best nida dpt merasa 4 musim tu, suka bacan tgk n3 citer2 bab musim2 ni

Oyis said...

autumn is very beautiful, tp makna nya dah makin sejuk huhu. apapon enjoy the beautiful scenery k nida. dgn skills akak, i know gmbr2 nya pasti byk yg lawa2