Contest Si Manja Berkaca Mata

Anda mempunyai anak-anak berusia 1 hari - 4 tahun??

Ikuti langkah berikut dan anda berpeluang memenangi hadiah yang pastinya digemari oleh kaum ibu!!
  • Buat satu entry pasal contest ni dengan title Contest Si Manja Berkaca Mata dan jangan lupa linkkan entry ini dalam post anda.
  • Upload gambar si manja anda yang berusia 1 hari hingga 4 tahun dengan aksi berkaca mata. Hanya sekeping gambar untuk seorang peserta diterima kay... jadi silalah pilih gambar anak anda yang anda rasakan terbaik.
  • Nyatakan nama dan umur si manja anda.
  • Jangan lupa letakkan banner contest ini di entry dan side bar blog anda.
  • Tinggalkan komen anda di sini dengan link entry blog anda.
  • Contest ini akan dinilai oleh Mr Hubby aka Abu Mishkah.
  • Keputusan adalah muktamad dan akan diumumkan pada 20 Disember 2009.
Apa lagi!! Dapatkan gambar terbaik anak anda sekarang dan sertailah contest ini. Contest ini akan ditutup dengan rasminya pada 10 Disember jam 11.59 malam.

Maklumat lebih lanjut di sini.


Nama: Nur Hanisah Binti Mohd Hanafiah

Umur: 3 tahun 2 bulan

Tak pernah2 aku join contest through alam maya ni. Entah macam mana boleh terbuka pulak hati ni nak join contest ni, nak tahu sebabnya? Kalau nak tahu, harga barang2 plastik kat Auckland ni tersangat ler mahalnya, tu yang try jugak join contest ni (mana ler tahu ada rezekikan....:-) ). A big congrats to Ummumishkah selaku penganjur peraduan ni.

Gambar ni aku ambil semasa menyaksikan Pertunjukan Udara di Browns Bay, Auckland sempena Browns Bay Parade pada hari ini (Ahad, 6 Disember 2009)... Jom join!!!!!

7 comments:

Mama-Danish & Sarah said...

gud luck nida...

ain tak join sbb kasi can kat ibu sarah join kontest nie....

harap2 ummu mishkah tak berkecil hati....

kakcikseroja said...

InsyaAllah.. kalau dah rezeki, takkan ke mana.. :)

ummi humaira said...

salam Nida...
comelnya si Hanisah bergaya dgn kacamata tu...
alahai ruginye akak tak dapat join lg, anak2 dah melepasi zon waktu yg ditetapkan oleh pihak penaja ... he he he..
semoga berjaya

Nida said...

Mama Danish n Sarah:
Thanks.. saja jer suka2 nak join..hehe.

Insya Allah Ummumishkah memahami :-)

kakcikseroja:
Insya Allah.. akak apa khabar? semoga cepat sembuh dan kembali aktif :-)

ummi humaira:
Thanks kak... hehe, takpe tahun depan akak leh join lagi.. sempat lagi keluar sorang ni kak.. Caiyok! caiyok! hehe

ummumishkah said...

Wah.. peserta dari jauh ni! OK sis, dah review and GOOD LUCK!

Nurimo said...

Wah hebat kaca mata si manja,nampak ke jalan tu...adik...

Contest berketayap untuk bloger,tak da ke,Nida..spt. icon ana.

Nida said...

ummumishkah:

Thanks..:-)

Nurimo:

Haa.... contest keyatap payah sikit nak buat... contest blog paling panas sesuai untuk antum..hehehe