hArU bIRu


Haiiiiiii... kelam kabut dan haru biru sungguh hidup aku dibuatnya seminggu ini... ribut bertandang tanpa diundang... nak tahu apa yang terjadi......
tungggggggggggggguuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!

Maaflah ye, disebabkan masih dalam keadaan haru biru @ kucar kacir @ kelam kabut @ yang sinonim dengannya... maka tak sempat aku nak update blog apa yg terjadi... sabarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :-)

p/s: So sebagai selingan @entertainment..layann je ler video ni ek buat motivasi diri..layannnn




20 comments:

ummi humaira said...

salam Nida..
bawa bertenang , relak .banyak solawat ... he he he jgn gelabah.

NuR said...

berdebar lak nak tahu...
huhu..
relax kak...

Nida said...

Ummi humaira:

Thanks ye kak.. takde ler teruk
sangat masalahnya...hehe..

Nur:

Sabarrr.. nnti bila akak dah ok, tak haru biru lagi.. akak update apa yg berlaku ek..:)

Nurimo said...

Salam Nida,

hai buat suspen pula,ni buat orang tak sabar menunggu ni,

haru biru apa pula eek....patutlah ejaan "hArU bIRu" pun satu kecil satu besar ..sah memang haru betul ye...he...he..

Nida said...

Nida:
hehehehe... tau takpe, tajuk kena menggambarkan keadaan diriku sekarang..hehe

tunggggggguuuuuuuuuuuu

Ummu Ammar said...

Nida..

Ujian ialah tanda sayangnya Allah pd hambaNya..

Kongsilah, kami sudi berkongsi dan cuba membantu..

Ena Qalinsya said...

lahaii... ade episod ke2 ke...
ni yang tak sabar ni.. cpt sket update ek ihiks

hassan said...

apa buat suspek ni...ko...ko nak dapat adik pula la tu....ha...ha...

Nida said...

Ummu Ammar:
Alhamdulillah kerana Allah masih sayang dan memberi ujian ini kepadaku.. mudah2an diriku menjadi seorang yang tabah dan cekal...aminnn

p/s:akak ku kongsikan bersama rakan2 bloggers.

Ena:
hehehe... sabarrrrrr....

Hassan:
Adik???hahahahahaha.. tergelak besau lak...

tungguuuuuuuuu....hehe

tinta kasturi said...

salam

ujian ibarat garam yg dicampakkan ke dalam bekas air jiwa kita.

besar bekas air tu, kuranglah kesan garamnya..

kecik bekasnya merasa masin lah ia walau garam itu sikit sahaja..

*ingatan untuk diri sendiri juga yang sedang haru-kelabu berasap-asap*

:)

Nida said...

Tinta Kasturi:
Indahnya bait-bait yang tertinta.. semoga bekas air dijiwaku besarlah hendaknya..aminnnn

p/s: sama2lah kita sabar menghadapi dugaanNya... biarpun asap hitam yang keluar dan bukan kelabu lagi :)

Mama-Danish & Sarah said...

kesiannya nida, bawak bertenang dan tarik nafas dalam2 k....

gud luck n all the best!!

Nida said...

Mama Danish & Sarah..
Terima kasih... terharunya ada yg ambil berat.. sob..sob...sob

shaniza said...

Salam..
Haru biru? Banyakkan selawat dan bertenang. Teruk sangat ke jadi sukarelawan tu?

Sri Wahyuni said...

Ass Nida,
Seringkali kita kehilangan sesuatu dan menyesalinya, sampai suatu saat nanti kita tahu, Allah ternyata akan menggantinya dengan yang jauh lebih baik dari itu. Kami berdoa untuk Nida dan keluarga, Semoga Allah memberi yang jauh lebih baik, untuk semua hal yang saat ini masih tertunda. Insya Allah dalam waktu yang cepat..sabar ya..

Wassalam,

Sri and keluarga

Nida said...

Shaniza:
hehhe... ni takde kena mengena dengan hal sukarelawan tu... nak tahu apa dia... tunggguuuu... :)

Sri:
Makasih ya kerana memahami masalah saya.... Moga2 Allah memberikan yang terbaik buat kami... aminnnn
p/s:hehehe... itulah sebenarnya yg buat saya haru biru.....Shhhhhhhh..

Putra Al-Maliki said...

nida..sifat haru biru tue datangnya dari syaitan.. bawa bertenang dan bayakkan selawat dan istirghfar supaya syaitan2 tue lari dari nida. =)

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

maiyah said...

ribut dah hilang kot.. bleh snyum balik

Nida said...

P.A. Maliki:
Terima kasih atas kata2 semangat, i'm really appreciate it..

p/s: ok..saya dah komen dalam blog tuan.. :-)

Maiyah:
hehehehe :-)... ok...dah senyum.. maiyah pun kena sentiasa senyum

香魚烘蛋Tata said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社