Perempuan Melayu Terakhir..

Asyik sibuk duk cerita kehidupan kat Auckland ni sampai aku miss kenangan2 masa kat Malaysia dulu....maklumlah masa di Malaysia dulu kat rumah takde internet tu yang takleh nak upload apa2 gambar or story....so bila kat sini, dah komputer dan internet depan mata + tak kerja lagi, tu yang idea mencurah2 nak share cerita (kadang2 kering gak idea ni)...

Mizah ketika berumur 4 tahun (Convocation Day)

Azi ketika berumur setahun..macam muka abahnya masa kecik2..hehe

Ni salah satu performance yang diaorang buat. Suka benor aku tengok anak aku menari pada majlis konvokesyen kindergarten kat SMK Pandan (sekolah lamaku ada taska tau, kelas gitu),. Masa tu umur Kakak Mizah baru 4 tahun....

Scene yang paling best sekali ialah yg last sekali. Kawan-kawannya yg lain semua dah turun except dia dengan seorang lagi kawannya...so dia tak boleh turun stage tu selagi kawannya yang seorang tu tak turun. So, meh kita tengok macam mana Kakak Mizah nak settle this problem??? Layannn.....

4 comments:

fAiRuLLaH's de GrEaT! said...

comel mizah masa nie....emm masa nie dia sekolah kat mana ekk

Nida said...

masa ni dia duk kat TASKA sekolah Along...pipi dia tembam masa ni..

Asmida said...

mmmmm...... betul tu.... x per mesti Afiq pun macm Mizah... x lama lagi slimm lah dia.... hu hu hu..... 'Cayalah kakak Mizah !...'

Nida said...

Hehe....Afiq tinggi, takpe klu berisi..comel...macam anak mat salleh..hehe.

p/s: Azim tau tak dia nak dapat adik?