Mentari Muncul Lagi..:-)

Hari ini sepatutnya kelas Akak Azi buat performance...tapi menurut Kakak Mizah performance tu tak jadi, teacher Akak Azi cakap next time sebab kawan-kawan Akak Azi ramai tak hadir hari ni (ramai kena chicken pox juga kot:-) )...

So adalah harapan Akak Azi nak naik pentas..harap2nya begitulah.... 2 minggu lagi turn Kakak Mizah pulak naik pentas..harap2 tiada halangan..Insya Allah.. Kat bawah ni aku ada rakam persembahan kanak2 yg baru berumur 5 dan 6 tahun masa aku pergi assembly diaorang last week (kat sini memang diajar public speaking for each class, supaya budak2 ni berani n independent)...... layannnn.

video
Lagu Warna-warna dalam bahasa Maori

p/s: setiap kali lepas solat Kakak Mizah akan berdoa, dan antara permintaannya "Ya Allah, semoga Akak Azi cepat sembuh dan dapat naik atas pentas buat persembahan"

3 comments:

Asiah said...

How sweet!!! (both persembahan and doa tuh)

Asmida said...

mmm.... mak ngah pun doakan:-
1) Kakak azie cepat sembuh dan semua sihat disana.
2) Kakak azie dapat buat persembahan kat stage.....(nice lah persembahan kat sekolah kakak......

Nida said...

Kak Asiah: Thanks :-)

Asmida : Tq Mak Ngah (bg pihak Akak Azi)